وبلاگ ثبت فارابی

ثبت شرکت دانش بنیان و مزایای ثبت آن + جدیدترین قوانین ۱۴۰۲

ثبت شرکت دانش بنیان

مشاوره رایگان

مشاوران ارشد ثبت فارابی آماده پاسخگویی به شما عزیزان در خصوص امور ثبتی می باشد.
👇👇👇 درخواست مشاوره رایگان 👇👇👇

مطالبی که در این مقاله میخوانید :

👇👇👇 درخواست مشاوره رایگان 👇👇👇

انواع شرکت های دانش بنیان

 

پیش از بیان هرچیز لازم به ذکراست که برای ثبت شرکت دانش بنیان، باید در ابتدا یک ثبت شرکت را تحت عنوان انواع شرکت ها را انجام دهید.
جهت ثبت شرکت دانش بنیان، در ابتدا باید با انواع شرکت های دانش بنیان آشنایی کامل را پیدا کنید. جهت تقسیم بندی این گونه شرکت ها به صورت مناسب، سازمان توسعه اقتصادی و همکاری طبق میزان ابهام ها و پیچیدگی های فنی، سطوح فناوری کالاها را در ۴ دسته قرار داده است.

این ۴ نوع شرکت عبارتند از:
• شرکت ها با محصولات و کالاهایی که بیشترین میزان توسعه و تحقیق را دارند.(شرکت نوپا نوع ۱)
• شرکت هایی با کالاهایی با میزان تحقیق و توسعه متوسط( شرکت نوپا نوع ۲)
• شرکت های با محصولات با میزان تحقیق و توسعه متوسط به پایین( تولیدی نوع ۱)
• شرکت ها با فناوری محصولات سطح بسیار پایین (تولیدی نوع ۲)

 

ثبت شرکت دانش بنیان چرا متقاضی زیاد دارد؟

 

آیا شما از چگونگی ثبت شرکت دانش بنیان و مدرک هایی که برای مزایا و ثبت آن لازم می باشد اطلاع دارید؟ برای پاسخ این سوال بهتراست در این مقاله با ما همراه شوید.

با ثبت نمودن شرکت همانند ثبت کردن شرکت با مسئولیت به صورت محدود، ثبت کردن شرکتی سهامی خاص، موسسه های غیر تجاری و انواع سایر شرکت ها را ثبت کرده و پس از آن، جهت دانش بنیان کردن آن شرکت باید به صورت مرحله به مرحله اقدام نمایید.

در صورتی که شما دارای یک شرکت به ثبت رسیده می باشید، می توانید با ثبت نمودن تغییرات شرکت حوزه فعالیت خود را مطابق شرکت های دیگر دانش بنیان کنید.

میزان استقبال از این انواع شرکت، به دلیل دارا بودن مزایای ثبت شرکت دانش بنیان در شهرهای شیراز، اصفهان و تهران به صورت روز به روز و چشم گیری در حال افزایش یافتن می باشد.

کارآفرینان این شرکت ها نیز استقبال بسیار زیادی در مورد انواع این شرکت ها دارند.

به دلیل این که روند ثبت این گونه شرکت ها بسیار پیچیده است، و بیشتر فعالات اقتصادی و کارآفرینان با مفهوم های آن آشنایی ندارند، تصمیم گرفته ایم تا در این مقاله تمامی مفاهیم ثبت شرکت دانش بنیان را برای شما به زبانی ساده شرح داده و مزایای آن را نیز مورد بررسی قرار دهیم.

برای این که مطلع شوید چطور می توان ثبت شرکت دانش بنیان را انجام داد، پیش از هرچیز باید با مفهموم و تعریف شرکت دانش بنیان و هم چنین انواع خدمات آن ها آشنا شوید.

ثبت شرکت دانش بنیان چیست؟

موسسه ها و شرکت هایی که هدف ترکیب کردن و بازدهی ثروت و علم، پیشرفت های اقتصادی مبتنی بر دانش، تبدیل ایده ها و تجاری سازی اختراعات، به خدماتی با قابلیت عرضه در بازار و هم چنین تولید ثروت و ایجاد شغل را دارند، شرکت دانش بنیان گفته می شود. دانش فناوری نیز به عنوان یک عضو جدا نشدنی از دارایی های شرکت های دانش بنیان به حساب می آید.

در واقع این گونه شرکت، شرکتی است که علاوه بر فروش محصولات و تولید محصولات درفناوری برتر، سرمایه گذاری های بسیار زیادی در قسمت تحقیق و پژوهش و منابع انسانی خود کرده است. و با جذب کردن متخصصان این حوزه اقدام به ارتقا دادن کالا و هم چنین خدمات این دسته از محصولات می کند. در این جا این سوال پیش می آید که چه زمینه ای از فعالیت های شرکت در زمینه فعالیت های فناوری در درجات بالا قرار گرفته است؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که شرکت هایی که خدمات و محصولات آن ها جزء فهرست کارگروه دانش بنیان کشور باشد. در ادامه مطلب به صورتی مفصل درمورد این موضوع توضیح خواهیم داد.

 

محصولات ثبت شرکت دانش بنیان چیست؟

برای ثبت شرکت دانش بنیان، همان طور که در ابتدای مطلب به آن اشاره شد، کالاها و محصولات تولیدی و هم چنین خدمات شرکت، بر خلاف سایر شرکت های تجاری، باید حوزه ایده های اختراعات و ایده های نوآورانه و کاربردی کردن دانش فنی زایش کنند. هم چنین با خلق نمودن ایده های جدید و اختراعات نوآورانه، و تولید نمودن محصولات در بستر فناوری با پیچیدگی و ارزش افزوده بالا بتوان میزان ارزش افزوده چشم گیری را به اقتصاد کشور اضافه کرد.و سبب کاهش وابستگی کشور به کشور های دیگر شد. به همین دلیل شرکتی دانش بنیان می باشد که خدمات تولیدی و محصولات آن، با ارزش افزوده بسیار زیاد و در بستر فناوری باشد.
هرچه قدر میزان نیازهای عمومی کشور و زمینه های کمبود تکنولوزیکی، برای خدمات و محصول بیش تر باشد، نتیجه شرکت های پیشرو در پژوهش توسعه و میزان تحقیق افزایش می یابد. در این بین محصولات و کالاها نیز با ارزش افزوده بسیار بالا تولید شده و این موضوع سبب ایجاد شغل های پایدار در خود کشور و قطع شدن وابستگی کشور ایران به کشور های بیگانه می شود.

محصولات ثبت شرکت دانش و خدمات آن ها را می توان در دو سطح تقسیم بندی نمود:
تمامی محصولات، کالاها و خدمات دانش بنیان را می توان در دو سطح تفکیک کرد، و جهت ثبت شرکت دانش بنیان باید کالاهایی را که تقاضای دانش بیان شدن دارند، در یکی از دو سطح زیر قرار بگیرند. این دو سطح عبارتند از:
• دسته اول خدمات دانش بنیان و کالا هارا شامل می شوند
کالاهای این سطح، محصولات و کالاهایی می باشند که در زمینه فناوری های برتر، با ارزش افزوده بسیار زیاد و پیچیدگی دانش بالا به تصویت و تایید کارگروه دانش بنیان می رسند. در حقیقت محصولاتی که در زمینه فناوری های برتر، دارای بیشترین میزان پیچیدگی های تخصصی و فنی هستند، تمامی حمایت های قانونی را در این حوزه می گیرند.

• دسته دوم خدمات و کالاهای دانش بنیان سطح دو هستند
به کالاهایی دسته دوم می گویند که، نسبت به کالاها و محصولات دسته اول، از لحاظ دانش های فنی و تخصصی در رده پایین تری قرار گرفته اند. اما هم چنان ارزش افزوده بسیار زیادی دارند و رده فناورانه برتر قرار دارند. در حقیقت قانونگذار، برای محصولات و کالاهایی که دانش تخصصی و فنی کم تری دارند، مزایا و امتیازهای کم تری را در نظر می گیرد. هم چنین این دسته شامل معافیت های مالیانی نمی شوند.

لازم به ذکر می باشد که، برای این که کالاها، محصولات و خدمات شرکتی در سطوح یک یا دو قرار بگیرند، سبب تایی گشتن کالاهای شرکت و ثبت نمودن شرکت دانش بنیان نمی شوند و حتما باید ثابت نمایند که دارای دانش فنی طراحی محصول نیز هستند.

 

نتیجه گیری
ما در این مقاله توضیحاتی را در مورد ثبت شرکت دانش بنیان بیان کردیم، و فهمیدیم برای دانش بنیان کردن یک شرکت ابتدا باید آن شرکت را به ثبت رساند. موسسه ثبت فارابی با کادر متخصص و آموزش دیده خود می تواند شما را در تمام مراحل ثبت شرکت دانش بنیان همراهی کند.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest

دانلود فایل آموزش رایگان ثبت شرکت

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید
به بالای صفحه بردن مشاوره رایگان